Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Software Developers, M-Files Product / Finland

Haemme kasvumme siivittämänä jatkuvasti ohjelmistoalan ammattilaisia Tampereen toimistollemme kehittämään maailmanluokan M-Files-tuotteestamme yhä parempaa.

Mitä toivomme sinulta

Käytettävyys sekä laadukas ja ylläpidettävä koodi ovat sinulle merkityksellisiä asioita. Ohjelmointikielenämme on enimmäkseen C++, mutta myös C#. Kehitystyökalunamme on Visual Studio ja sen viimeisimmät versiot. Mikäli työkalupakkiisi on kertynyt näistä jo kokemusta ja olet valmis oppimaan ja kehittymään edelleen, meiltä löytyy varmasti oikeat välineet ja alustat oman osaamisesi syventämiseen todistetusti toimivan teknologian parissa. 

Mitä tarjoamme

Tuotekehityksessämme työskentelee jo yli 130 alansa huippuammattilaista. Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. Meiltä löytyy haasteita ja mahdollisuuksia niin työuransa alkuvaiheessa oleville kuin jo kokeneillekin tekijöille. Työtehtävät räätälöimme osaamisesi ja kehittymistoiveidesi mukaan.

Meillä saat keskittyä työhösi ilman häiriötekijöitä ja käyttää 20% työajastasi oman ja yhteisen kehittymisemme hyväksi. Tämä viikoittainen MyTime on yksi tavoistamme tukea ammatillista kehittymistäsi juuri siihen suuntaan, mikä sinusta itsestäsi tuntuu mielekkäältä. Työntekijänä olet siellä, missä päätökset tehdään ja olet mukana niitä myös tekemässä. Meillä saat äänesi kuuluviin ja kädenjälkesi näkyviin. Yrityksemme on palkittu mm. kansainvälisyydestäteknologiakehityksestä sekä hyvästä johtamisesta. Olemme myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Odotamme hakemustasi viimeistään 9.9.2019.

Jos haluat tietää lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä, Juhani Mättö, juhani.matto(a)m-files.com, tai Mika Hirvonen, mika.hirvonen(a)m-files.com, vastaavat mielellään kysymyksiisi.

 

Deadline for applications: 9.9.2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy