Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Developer Support Engineer / Finland

Kansainvälinen asiakastukiorganisaatiomme vastaa M-Files-ohjelmistojen monipuolisesta ja korkealaatuisesta teknisestä tuotetuesta sekä käytönaikaisista palveluista. Olemme ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava tiimi ja ylpeitä erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä. Toimintamme kasvaessa haemme ammattitaitoisia kollegoita vahvistamaan tiimiämme Tampereelle.

Developer Support Engineerin tehtävissä analysoit ja ratkaiset haastavimpiakin tuotteisiimme liittyviä teknisiä asioita yhteistyössä tuotekehityksemme, asiakkaidemme, tukitiimiemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa. Pureudut teknisiin ongelmiin, luot virheraportteja ja kehität ratkaisuvaihtoehtoja.

 

Mitä odotamme sinulta

Ennen kaikkea toivomme sinulta vahvaa osaamista ja kiinnostusta tuotetuessa työskentelyyn. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen ja osaat priorisoida tehtäviäsi. Sinulle on jo kertynyt ohjelmointiosaamista (vähintään yhdestä näistä: C / C++ / C#) ja hallitset perustiedot SQL-tietokannoista sekä tietoverkoista (TCP/IP). Hyvä Windows-osaaminen ja sujuva englannin ja suomen kielen taito auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Eduksi katsomme laajemman ohjelmointiosaamisen, VBS-kielen tuntemisen sekä kokemuksen muistivedosten tutkimisesta. Syvällisempi osaaminen verkkoprotokollista ja verkkologien lukemisesta sekä aikaisempi kokemus tukitehtävistä ovat hyödyllisiä tässä tehtävässä.

 

Mitä tarjoamme

Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoomme on helppo tulla. Perehdytämme sinut tehtävääsi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja saat vastuuta ja vapautta työsi tekemiseen ja toteuttamiseen. Meillä saat käyttöösi modernit työkalut ja menetelmät. M-Files on palkittu mm. kansainvälisyydestäteknologiakehityksestä ja vastikään saimme tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 25.9.2019. Rekrytointiprosessin päätteeksi tehtävään valitulle henkilölle tehdään hänen suostumuksellaan turvallisuusselvitys.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä, voit olla yhteydessä Mika Markukseen (mika.markus(a)m-files.com).

 

 

Deadline for applications: 25.9.2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy