Katso kaikki avoimet työpaikkamme

UX Designer / Finland

Haemme kasvumme siivittämänä jatkuvasti uusia kollegoita kehittämään maailmanluokan M-Files-tuotteestamme yhä parempaa. Oletko sinä tuleva UX Designerimme, joka on valmis liittymään innovatiiviseen ja käytettävyyteen intohimoisesti suhtautuvaan Design-tiimimme Tampereella?

 

Mitä etsimme?

Käytettävyys ja pitkäjänteinen suunnittelutyö ovat sinulle merkityksellisiä asioita. Olet kiinnostunut käytettävyystutkimuksesta ja olet jo ehkä kerryttänyt vähän tutkimuspohjaa sekä tietämystä tutkimusmetodeista. Voit olla jo kokeneempi konkari, vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija - meille tärkeintä on, että sinulla on uutta näkemystä, intoa ja motivaatiota oppia ja kehittyä. Olisi hienoa, jos sinulla olisi kuitenkin jonkin verran työkokemusta UX-/UI-suunnittelusta tai portfolio, joka puhuu puolestaan. Eduksesi on, mikäli työkalupakkiisi on kertynyt kokemusta Adobe Creative Cloudin tai vastaavan käytöstä ja tulet sujuvasti toimeen sekä suomen että englannin kielillä.

 

Mitä tarjoamme?

UX Desigerina pääset suunnittelemaan niin työpöytä-, web- kuin mobiilikäyttöliittymiäkin. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa aktiivisesti kommunikoiden ja ideoitasi esitellen. Pystyt hahmottamaan loppukäyttäjän tarpeita ja kääntämään ne tuotteeseemme toimiviksi ratkaisuiksi.

Itseohjautuvassa työyhteisössämme kukkii timanttinen huumori, olemme mutkattomia tiimipelaajia ja sitoutuneita yhteisiin tavoitteisiimme. Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. M-Filesilla viihdytään ja työntekijätyytyväisyytemme on korkealla tasolla, josta saimme tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Meidät on palkittu tuoreeltaan myös kansainvälisyydestä ja teknologiakehityksestä.

 

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 16.8.2019. Liitä mukaan myös mahdollinen portfoliosi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja olemme yhteydessä hakijoihin.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä? Päivi Yli-Olli, Head of UX Design (paivi.yli-olli(a)m-files.com), kertoo mielellään lisää.

 

Deadline for applications: 16.8.2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy