Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Software Developers, UI / Finland

Olisiko työskentely tiedonhallinnan ketterässä huipputiimissä sinun juttusi? Haluatko päästä aidosti muuttamaan sitä miten maailma hallitsee tietoa?

M-Filesin tuotekehityksen sydän sijaitsee päämajassamme Tampereen Hervannassa, jonne nyt etsimme ohjelmistokehittäjiä. Meillä saat käyttöösi uusimmat työkalut ja viimeisimmän, todistetusti toimivan teknologian. Työntekijänä olet siellä, missä päätökset tehdään ja olet mukana niitä myös tekemässä. Meillä saat äänesi kuuluviin ja kädenjälkesi näkyviin.

Ohjelmistokehittäjänä taidat JavaScriptin ja alustana esim. React.js on sinulle tuttu. Käytettävyys sekä laadukas ja ylläpidettävä koodi ovat sinulle merkityksellisiä asioita. Sinulla on myös halu ja into oppia uutta ja kehittyä yrityksen kasvun mukana.

Tuotekehityksessämme työskentelee jo yli 130 alansa huippuammattilaista. Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. Meiltä löytyy haasteita ja mahdollisuuksia niin työuransa alkuvaiheessa oleville kuin jo kokeneillekin tekijöille. Työtehtävät räätälöimme osaamisesi ja kehittymistoiveidesi mukaan.

Yrityksemme on palkittu vuosien varrella mm. kansainvälisyydestäteknologiakehityksestä ja hyvästä johtamisesta. Saimme vastikään myös tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja aiomme pitää heidät tyytyväisinä jatkossakin. Haluamme pitää M-Files-tuotteemme raikkaana, nopeana ja helppokäyttöisenä.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 11.9.2019.

Haluaisitko tietää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä? Saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti Juhani Mätöltä, juhani.matto(a)m-files.com. 

Deadline for applications: 11.9.2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy