Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Office Assistant / Finland

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka innostuu operatiivisista tehtävistä ja käytännön asioiden hoitamisesta? Etsimme toimistoassistenttia vahvistamaan Tampereen toimistomme arjen sujumista ja huolehtimaan vastaanottomme monipuolisista tehtävistä. Olisitko se sinä?

Vastaanotossamme vierailee niin yritysasiakkaita kuin myös työnhakijoita ja omia työntekijöitämme. Toimistoassistentin tehtävänä on toivottaa vieraat tervetulleeksi ja ottaa vieraan asia hoidettavakseen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat myös M-Filesin puhelinvaihteen hoitaminen, neuvotteluhuoneiden varaukset sekä postien ja muiden lähetysten käsittely, lähettäminen ja vastaanotto. Sinulla on tärkeä rooli tapaamisiin ja tapahtumiin liittyvissä yleisissä järjestelyissä ja avustavissa tehtävissä. Huolehdit myös tarpeellisista toimisto- ja elintarviketilauksista.

Odotamme sinulta kykyä oppia uusia toimintatapoja ja rohkeutta selvittää asioita itsenäisesti. Toivomme, että olet toimeen tarttuva, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on silmää ja hoksaavuutta yksityiskohdille ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Lisäksi hallitset yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi on, jos sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Toimistoassistenttinamme saat hienon mahdollisuuden toimia monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä. Itseohjautuvassa työyhteisössämme kukkii timanttinen huumori, olemme mutkattomia tiimipelaajia ja sitoutuneita yhteisiin tavoitteisiimme. Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. M-Filesilla viihdytään ja työntekijätyytyväisyytemme on korkealla tasolla, josta saimme tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Meidät on palkittu tuoreeltaan myös kansainvälisyydestä ja teknologiakehityksestä.

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta mielellämme pian, mutta viimeistään 18.8.2019. Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa mainitset myös palkkatoiveesi.  

Deadline for applications: 18.8.2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy