Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Systems Specialist / Finland

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijoita asiakasprojekteihin Tampereen, Espoon tai Lappeenrannan toimistoillemme. Meillä pääset mukaan monipuolisiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, jakamaan osaamistasi ja sparraamaan kollegoitasi. Saat työskennellä mukavassa ja osaavassa porukassa merkityksellisten projektien parissa, jotka muuttavat miten maailmassa hallitaan tietoa.

Millaista järjestelmäasiantuntijan työ M-Filesilla on? 

Järjestelmäasiantuntijan keskeisiä työtehtäviä ovat asiakasprojektien määrittelyn ja toteutuksen eri vaiheet M-Filesin ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen sekä integraatioiden tekeminen asiakkaiden järjestelmien ja M-Filesin välille. Työtä resursoidaan ja projekteja pyöritetään yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu monen alan osaajia. Asiakasprojektit ovat erilaisia ja M-Files-teknologian taipuvuus vastata mitä erilaisimpiin tarpeisiin avaa paljon uutta. 

Mitä toivomme sinulta? 

Etsimme tyyppiä, joka innostuu uuden oppimisesta, projektiluontoisesta työskentelystä ja yhdessä tekemisestä. Arvostamme halua ratkaista asiakkaan haasteita teknisin keinoin, konsultatiivista työotetta ja hyviä kommunikointitaitoja. Mikäli työkalupakistasi löytyy osaamista skriptauksesta, ohjelmoinnista, erilaisista IT-järjestelmistä tai tietokannoista ja JavaScript, HTML5, C# tai .NET ovat sinulle tuttuja teknologiota, kuulemme sinusta mielellämme. 

Miksi M-Files? 

Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen ja M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Toimintaamme ohjaavat periaatteet - ylivoimainen osaaminen, saumaton yhteistyö, onnistumisen asenne ja kasvun vaaliminen - haastavat meitä oikeaan suuntaan ja meillä esimiehisyys on palvelulupaus työntekijöillemme. Etupakettimme on laaja, haluamme puitteiden olevan kunnossa ja kiinnitämme huomiota työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme ja työtehtäväsi sekä projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Yrityksemme on palkittu mm. kansainvälisyydestäteknologiakehityksestä sekä hyvästä johtamisesta. Olemme myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista


Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi. Odotamme hakemustasi 15.9.2019 mennessä. Haastattelussa pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi heti alkuun ja pääset myös näyttämään osaamistasi pienen harjoitustyön avulla, josta annamme palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Kysy lisää työtehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla Johanna Rugemaliralta (johanna.rugemalira@m-files.com tai +358 40 746 0401).

 

Deadline for applications: 15.9.2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy