Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Software QA Engineers / Finland

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme joukkoomme LAADUNVARMISTUKSEN AMMATTILAISIA Tampereen toimistollemme. Tuotekehityksen testaustiimissä pääset mukaamme kehittämään M-Files-tuotetta monipuolisissa tehtävissä, joihin sisältyy tuotteen testausta, testiautomaatiota ja järjestelmäkehitystä. M-Filesilla pääset yhdessä mukavan ja osaavan porukan kanssa tekemään ohjelmistotuotetta, joka muuttaa miten maailmassa hallitaan tietoa. 

Millaista työ M-Filesin laadunvarmistuksessa on? 

Laadunvarmistuksessa vastaat siitä, että M-Files-ohjelmistoon lisättävät uudet ominaisuudet ja parannukset ovat korkealaatuisia ja vastaavat käyttäjien odotuksia. Keskeisiä työtehtäviä ovat testauksen suunnittelu, ohjelmiston testaaminen ja testien raportointi. Testaat M-Files-tuotetta ohjelmistoprojektien eri vaiheissa. Pääset roolissasi perehtymään syvällisesti M-Filesiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tehtäviisi kuuluvat myös työkalujen ja menetelmien kehittäminen sekä yhteistyö alihankkijoiden kanssa. 

Mitä toivomme sinulta? 

Etsimme tyyppiä, joka innostuu uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta ohjelmistojen tuotekehityksestä, joko kehitys- tai testaustehtävissä. Arvostamme hyviä kommunikointitaitoja, työssäsi tarvitset myös kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Ennen kaikkea haemme osaajia, joilla on halu kehittyä ohjelmistotestauksen huippuosaajaksi. Mikäli työkalupakistasi löytyy osaamista ohjelmoinnista, testiautomaatiosta tai tietokannoista ja Windows-teknologiat ovat sinulle tuttuja, kuulemme sinusta mielellämme. 

Miksi M-Files?

Työyhteisössämme kukkii timanttinen huumori, olemme mutkattomia tiimipelaajia ja sitoutuneita yhteisiin tavoitteisiimme. Tähän rentoon ja työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. M-Filesilla viihdytään ja työntekijätyytyväisyytemme on korkealla tasolla, josta saimme tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Meidät on palkittu tuoreeltaan myös kansainvälisyydestä ja teknologiakehityksestä.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi 20.10.2019 mennessä. Tero Piirainen, Director of Software QA, kertoo mielellään lisää työtehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla (tero.piirainen(a)m-files.com tai +358 50 5262920). 

===========================================================

M-Files is growing fast and we are constantly looking for new talents to join our team to support our growth. We are now looking for SOFTWARE QA ENGINEERS to join M-Files R&D in Tampere. 

As a Software QA Engineer you will be testing M-Files solutions and ensure that new features and improvements in M-Files solutions meet and exceed the customer expectations. Your tasks include test planning, execution and reporting, as well as test automation. If you have prior experience in software engineering and software testing, please send us your application. 

For more information on the position and working at M-Files, please contact Tero Piirainen, Director of Software QA, via email tero.piirainen(a)m-files.com or tel. +358 50 5262920).

 

Deadline for applications: 10/20/2019

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy