Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Customer Success Manager / Finland

Vauhdittaaksemme nopeasti kasvavaa, asiakaslähtöistä organisaatiotamme, etsimme nyt Tampereelle, Espooseen tai Lappeenrantaan

Customer Success Manageria 

Tässä tehtävässä muodostat luottamuksellisen suhteen asiakkaaseen. Varmistat, että asiakas saa M-Files-teknologian käytöstä välitöntä hyötyä, ja järjestelmän käytölle asetetut tavoitteet täyttyvät. Customer Success Manager on vastuussa asiakkaan pysyvyydestä ja lojaalisuudesta. Tehtävässä suoritat säännöllisiä asiakkuuden terveydentilan tarkistuksia varmistaaksesi, että asiakas on tyytyväinen M-Filesin tuotteeseen ja palveluihin. Toimit yhteistyössä koko M-Files-organisaation kanssa ja tuot aktiivisesti asiakkaan äänen ja palautteen organisaatioon. Osallistut tuotteen käyttöönottoon uudella asiakkaalla tarjoamalla työkaluja ja toimintatapoja loppukäyttäjien onnistuneen järjestelmän omaksumisen varmistamiseksi. Pidät asiakkaan ajan tasalla M-Filesin uusista ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista, sekä M-Filesin tarjoamista vinkeistä, ohjeista ja muusta dokumentaatiosta. 

Tärkeimmät mittarit työssäsi ovat asiakastyytyväisyys, asiakkuuden kasvu ja pysyvyys. 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulla on usean vuoden kokemus ja konkreettisia näyttöjä erityisesti asiakkuuksien hallinnasta, esimerkiksi myynnin tai konsultoinnin rooleista IT-alalta. Kokemus IT-järjestelmien käyttöönottohankkeista katsotaan eduksi, jotta pystyt keskustelemaan asiakkaan kanssa myös teknisistä asioista. Omaat hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle kaiken lähtökohta. Tässä tehtävässä toimit osana globaalia tiimiä, joten suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. 

Mitä tarjoamme?

Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoomme on helppo tulla. Perehdytämme sinut tehtävääsi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja saat vastuuta ja vapautta työsi tekemiseen ja toteuttamiseen. Meillä saat käyttöösi modernit työkalut ja menetelmät. Meidän jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat seuraavat periaatteet: "Make it Happen", "Help Others" ja "Love Customers". Henkilöstömme on nostanut M-Filesin erityisiksi vahvuuksiksi erinomaisen tiimihengen ja koko yritystason läpinäkyvän viestinnän.

Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 18.10.2020.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä, voit olla yhteydessä Tomi Saariseen (Head of Customer Success Management) puhelimitse numeroon 040 7091583 7.10. klo 14-16 tai sähköpostitse tomi.saarinen@m-files.com.

 

Deadline for applications: 10/18/2020

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy