Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Software Developers, M-Files Product / Finland

Miltä kuulostaisi työskentely älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen parissa? Onko sinulla halu kasvaa ohjelmistoalan huippuammattilaiseksi?

Haemme nyt joukkoomme ohjelmistoalan ammattilaisia tuotekehitystiimiimme Tampereelle. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai sinulla voi olla jo useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • käytännön ohjelmointikokemusta ja -taitoja Windows-ympäristössä
  • hyvää osaamista joissakin tehtävän kannalta oleellisissa teknologioissa, kuten JavaScript (viimeisimmät käyttöliittymäteknologiat), C++,.Net tai C#. Ohjelmointikielenämme on enimmäkseen C++, mutta myös C# ja käyttöliittymässä JavaScript. Kehitystyökalunamme on Visual Studio ja sen viimeisimmät versiot.
  • aiempaa kokemusta tai kiinnostusta pilviteknologioihin ja ohjelmistojen kehittämiseen pilviympäristöön
  • kokemusta Scrum-menetelmän mukaisesta työskentelystä
  • oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Modernit teknologiat ovat osa arkeamme ja meillä pääset vaikuttamaan työtehtävien sisältöön mielenkiintosi mukaan. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen.  

Tiesitkö muuten, että M-Files on nostettu jo 7. kertaa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi? Lue lisää täältä.

Lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla kuulet Mika Hirvoselta, Director of SW Development, mika.hirvonen@m-files.com.

Toimitathan meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.10.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita tehtävään jo hakuaikana. 

 

 

Deadline for applications: 10/18/2020

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy