Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Software QA Engineer / Finland

Miltä kuulostaisi työskentely älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen parissa? Onko sinulla halu kasvaa ohjelmistoalan huippuammattilaiseksi?

Etsimme nyt joukkoomme LAADUNVARMISTUKSEN AMMATTILAISTA Tampereen toimistollemme. Tiimissämme pääset kehittämään M-Files-tuotetta monipuolisissa tehtävissä, joihin sisältyy tuotteen manuaalista testausta, testiautomaatiota ja järjestelmäkehitystä. 

Millaista työ M-Filesin laadunvarmistuksessa on?

Vastaat siitä, että M-Files-ohjelmistoon lisättävät uudet ominaisuudet ja parannukset ovat korkealaatuisia ja vastaavat käyttäjien odotuksia. Keskeisiä työtehtäviä ovat testauksen suunnittelu, ohjelmiston testaaminen ja testien raportointi. Testausta tehdään sekä manuaalisen testauksen että testiautomaation menetelmin. Käytössämme ovat kattavat testiautomaatiojärjestelmät Windows-, web-, mobiili- ja rajapintatestaukseen. Tiimissämme pääset roolissasi perehtymään syvällisesti edistyneeseen M-Files tuotteeseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tehtäviisi kuuluvat myös työkalujen ja menetelmien kehittäminen sekä yhteistyö alihankkijoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme henkilöä, joka innostuu uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta ohjelmistojen tuotekehityksestä, joko kehitys- tai testaustehtävissä. Arvostamme hyviä kommunikointitaitoja, työssäsi tarvitset myös kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Ennen kaikkea haemme osaajia, joilla on halu kehittyä ohjelmistotestauksen huippuosaajaksi. Mikäli sinulta löytyy osaamista ohjelmoinnista tai tietokannoista ja Windows-teknologiat ovat sinulle tuttuja, kuulemme sinusta mielellämme!

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi 1.11.2020 mennessä. Tero Piirainen, Director of Software QA, kertoo mielellään lisää työtehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla (tero.piirainen@m-files.com tai +358 50 5262920).

Tiesitkö muuten, että M-Files on nostettu jo 7. kertaa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi? Lue lisää täältä.
===

We are now looking for a SOFTWARE QA ENGINEER to join M-Files Product Development organization in Tampere.

As a Software QA Engineer you will be testing M-Files solutions and ensure that new features and improvements in M-Files solutions meet and exceed the customer expectations. Your tasks include test planning, execution and reporting, as well as test automation. In this position you have an excellent opportunity to familiarize yourself with M-Files product and its potential. You will also gain extensive experience in various technologies. If you have prior experience in software engineering and software testing, please send us your application no later than 1 November 2020.

For more information on the position and working at M-Files, please contact Tero Piirainen, Director of Software QA, via email tero.piirainen@m-files.com or tel. +358 50 5262920.

Did you know?

M-Files has earned a highest leadership position in 2020 Nucleus Research´s report. Nucleus Research evaluates content management providers on two core criteria – usability and functionality. This year, M-Files earned the highest recognition for both usability and functionality. More information here.

Deadline for applications: 11/1/2020

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy