Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Systems Specialists / Finland

Etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijoita vahvistamaan asiakasprojektejamme Tampereen, Espoon tai Lappeenrannan toimistollemme. Meillä pääset mukaan monipuolisiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, jakamaan osaamistasi ja sparraamaan kollegoitasi. Saat työskennellä mukavassa ja osaavassa porukassa merkityksellisten projektien parissa, jotka muuttavat sen, miten maailmassa hallitaan tietoa.

Millaista järjestelmäasiantuntijan työ M-Filesilla on? 

Järjestelmäasiantuntijan keskeisiä työtehtäviä ovat asiakasprojektien määrittelyn ja toteutuksen eri vaiheet M-Filesin ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen sekä integraatioiden tekeminen asiakkaiden järjestelmien ja M-Filesin välille. Työtä resursoidaan ja projekteja hoidetaan yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu joukko monen alan osaajia. Asiakasprojektit ovat erilaisia ja M-Files-teknologian taipuvuus vastata mitä erilaisimpiin tarpeisiin avaa paljon uutta. 

Mitä toivomme sinulta? 

Etsimme tiimipeluria, joka innostuu uuden oppimisesta, projektiluontoisesta työskentelystä ja yhdessä tekemisestä. Arvostamme halua ratkaista asiakkaan haasteita teknisin keinoin, konsultatiivista työotetta ja hyviä kommunikointitaitoja.

Lisäksi toivomme osaamista joistakin seuraavista alueista:

  • ohjelmointiosaamista (C#, JavaScript, HTML)
  • kokemusta yritysten IT-järjestelmistä
  • kokemusta erilaisten tietojärjestelmien integraatioista
  • osaamista Windows-palvelinympäristöistä arkkitehtuurinäkökulmasta
  • aikaisempaa kokemusta seuraavista teknologioista: M-Files, Windows, Azure, SQL Server, .NET Framework
  • arvostamme myös prosessiviitekehysten sertifiointeja, esim. ITIL, SAFe, COBIT ja TOGAF


Miksi M-Files? 

Meillä pääset suomalaiset juuret omaavaan yritykseen, jossa ollaan ylpeitä omasta ainutlaatuisesta tuotteesta! Meidän jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat seuraavat periaatteet: "Make it Happen", "Help Others" ja "Love Customers". Henkilöstömme on nostanut M-Filesin erityisiksi vahvuuksiksi erinomaisen tiimihengen ja koko yritystason läpinäkyvän viestinnän. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen.

Tiesitkö muuten, että M-Files on nostettu jo 7. kertaa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi? Lue lisää täältä

Mikäli tämä on sinun paikkasi, kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi viimeistään 28.2.2021 mennessä. 

Lisää työtehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla kuulet Consulting Unit Manager Klaus Simolinilta (klaus.simolin@m-files.com tai +358 400 867 404).

Deadline for applications: 2/28/2021

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy