Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Team Manager, M-Files Product / Finland

Etsimme nyt joukkoomme tiiminvetäjää tuotekehitysyksikköömme Tampereelle. 

Pääset mukaan kehittämään M-Files-tuotettamme monipuolisissa tehtävissä. Tiiminvetäjänä vastuisiisi kuuluu tiimisi päivittäisen toiminnan johtaminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Koordinoit yhteistoimintaa muiden tuotekehityksen tiimien kanssa. Toimit tiimissäsi työskentelevien ohjelmistokehityksen ammattilaisten esihenkilönä, tuet heitä tehtävissään ja autat heitä kehittymään ja viihtymään työssään. Tärkeimpiä tavoitteitasi on tyytyväinen tiimi.

Tehtävässä pääset mukaan myös käytännön kehitystyöhön. Ohjelmointikielinä meillä ovat C++, C# ja JavaScript, joista yhden tai useamman tunteminen auttaa sinua suoriutumaan tehtävässäsi ja tekemään oikeita päätöksiä tehokkaasti. Voit toimia myös teknisen projektipäällikön roolissa tai muussa teknisessä roolissa osaamistaustastasi riippuen.

Mitä toivomme sinulta? 

  • tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aitoa halua toimia tiimin jäsenten lähiesihenkilönä
  • oma-aloitteellisuutta, vastuunottokykyä sekä kykyä innostua uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä
  • vankkaa kokemusta ohjelmistojen tuotekehityksestä joko kehitys-, testaus- tai johtotehtävissä
  • hyviä kommunikointitaitoja, työssäsi tarvitset hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Meillä saat käyttöösi modernit teknologiat ja pääset vaikuttamaan siihen, miten ideat muuttuvat tuotteeksi ja millaisia teknologioita valjastamme tiedonhallinnan tarkoituksiin. Tiiminvetäjänä olet siellä, missä päätökset tehdään ja olet mukana niitä myös tekemässä.

Haluatko kuulla lisää?

Mika Hirvonen, Director of SW Development, mika.hirvonen@m-files.com, osaa kertoa sinulle lisää tehtävästä ja M-Filesilla työskentelystä.

Toimitathan meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n viimeistään 16.5.2021. Haastattelemme hakijoita tehtävään jo hakuaikana. 

Deadline for applications: 5/16/2021

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy