Katso kaikki avoimet työpaikkamme

DevOps Engineer / Finland

Tuotekehityksessämme panostetaan jatkuvaan toimitukseen, automaatioon ja DevOps-kulttuurin kehittämiseen. Tule vahvistamaan tätä kehitystä tiimiimme Tampereelle yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa.

DevOps Engineerin tehtävässä olet osa tiimiä, joka omistaa build-prosessin ja CI/CD-kanavien automatisoinnin. Pääset kehittämään, automatisoimaan ja ylläpitämään jatkuvaa integrointia, testausta ja toimitusprosessia.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen ja  sinulla on kokemusta työvaiheiden automatisoinnista (CI/CD) sekä vahva ymmärrys ohjelmistojen konfiguroinninhallinnasta ja versionhallinnasta (esim. Git). Hallitset myös skriptauksen sekä ohjelmoinnin perusteet ja sinulla on kokemusta C#/C++ pohjaisten sovelluksien buildien automatisoinnista. Eduksesi on myös osaaminen ja kiinnostus erilaisten pilvipohjaisten ratkaisujen parissa, kuten AWS, Azure tai Google Cloud.

Tuotekehityksessämme työskentelee yli 100 alansa huippuammattilaista. Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. M-Filesilla keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. Voit käyttää 20 % työajastasi oman ja yhteisen kehittymisemme hyväksi. Tämä viikoittainen MyTime on yksi tavoistamme tukea ammatillista kehittymistäsi juuri siihen suuntaan, mikä sinusta itsestäsi tuntuu mielekkäältä.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 31.10.2021.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä, voit olla yhteydessä Ilkka Pystyseen (ilkka.pystynen(at)m-files.com).

Deadline for applications: 10/31/2021

Submit Your Resume for This Job Opening

First Name: *
Last Name: *
Phone: *
E-mail: *
LinkedIn Profile:
Application Document (PDF format): *
CV Document (PDF format): *
Other Attachment (PDF format):
   
* = required field
Katso kaikki avoimet työpaikkamme
Rekisteriseloste
Privacy Policy